ALL PURPOSE 105 – Univerzális tisztítószer

Az ALL PURPOSE 105 egy felületaktív-anyag alapú folyadék, amely szerves oldószerektől mentes. Ez a koncentrált termék tisztít és zsírtalanít és ezzel együtt ápolt, fényes felületeket ad. Ez egy magas minőségű termék, melynek használata teljesen biztonságos.

Az ALL PURPOSE 105 felold minden típusú szennyeződést, még a legmakacsabbakat is különböző típusú mosható felületekről. A termék felületaktív anyagokból, melyek emulgeálni képes minden típusú szennyeződést: zsírt, üzemanyag, föld, szmog. Egy univerzális tisztítószer autókhoz, hajókhoz, tartályokhoz, konténerekhez, vászon borításokhoz…stb.

Figyelmeztetés: Ne használja a szert motorkerékpárokhoz és alumínium részekhez.

Használati utasítás és hígítás:

Az ALL PURPOSE 105 egy erősen koncentrált termék, mely 1:80 arányig hígítható az eltávolítandó szennyeződéstől függően. Kézi permetezővel magas hígítási arány esetén is használható az eltávolítani kívánt szennyeződéstől függően: vigyük fel a felületre, hagyjuk néhány percig állni, töröljük le nedves kendővel, majd öblítsük le.

Az ALL PURPOSE 105 ajánlott motorokhoz és alvázhoz 1:5 hígítási arányban és magas nyomás mellett, tartályokhoz és tároló konténerekhez 1:10 hígítás mellett. Porlasztó rendszerrel történő autómosáshoz hígítsa vízben 1:25 és 1:40 arányok között. Ne engedje a porlasztott folyadékot felszáradni és öblítse le a felületet a mielőtt magas nyomású vízsugárral kezelné.

Kiszerelés 25 kg
Hígítás 1:25-1:40
Hatásidő 5-10 mp