ASTON DB5 – Higiénikus, koncentrált tisztítószer

Felhasználási területei: élelmiszeriparban, vágóhidakon, sajtüzemekben és az állattenyésztésben, borászatban használatos.

Termék mélytisztításhoz és tárolótartályok fertőtlenítéséhez is kiváló: tisztított felület anyaga: beton, acél, üveggyapot, tisztítható: hordók és konténerek, penésszel és algával szennyezett padlók és falak.

Az Aston DB5 a szerves és fehérje maradékok eltávolítására lett kifejlesztve. A fertőtlenítőszer összetevői még a kemény vízben is maximális hatást fejtenek ki, hogy eltávolítsák a penész-, a szerves- és a fehérje maradványokat. Nagy felülettapadási tulajdonsággal hatékony kezelést tudunk elérni.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Műanyag felületeken és műbőr üléseken használja 5%-os hígítással az ASTON DB5 tisztító és fertőtlenítőszert vízben; hagyja a kezelt felületen néhány percig, majd távolítsa el a szennyeződést a felületről nedves szivaccsal, és ügyelve arra, hogy ezt tiszta vízzel öblítse le. WC, illetve konyha esetében, fújja be a kezelendő felületet 5-10% hígításban; hagyja a kezelt felületen néhány percig, majd távolítsa el a szennyeződést a felületről tiszta vízzel.

Kiszerelés 25kg
Hígítás 1:10
Hatásidő 10-20mp
Kód(25kg) P009